Kitchen & Rear Extension | Merton

The challenge

The kitchen was very small as well as too dark. A young, music loving couple were in search of a smart, modern design providing easy access to the garden for their children.

The solution

The kitchen was substantially increased in size with a rear extension. A white, gloss, handle-less kitchen with Corian worktop enhances the sense of extra space. A modern, flat roof-light ceiling was incorporated to let the sun in. Huge, bi-fold doors concertina open to provide an extra room: the garden. With these doors fully open there is no back wall, just an extra expanse of newly laid astroturf. Exposed brickwork and integrated speakers provide that special touch - a club feel for the music lovers.

The result

The clients, David and Nicola now enjoy a beautiful kitchen-living space and receive a continual stream of compliments from their friends.

Contact Us for a Chat

Share This Project

Twitter | Facebook | Pintrest