Kitchen Extension & Side Return | Tooting

The challenge

A very small kitchen offering no space for a dining table. Unused space was wasted alongside the house.

The solution

A larger kitchen with a side return extension was created. An ultra-modern touch was achieved with a white gloss handle-less kitchen which reflects the light that streams in from the side return's new windowed roofing. A cold, minimalist feel is averted by maintaining a terrace house feel with exposed brickwork along a full wall's length while warm, blond flooring complements it. Beneath this is fitted an energy efficient under-floor heating system. In summer this is not needed as bi-fold doors sweep right open to provide no rear wall and direct access onto the newly astroturfed garden. It feels like an extra room.
  

The result

The client, Sharon Coey enjoys a beautiful new kitchen where she can entertain friends and family while her children play outside in full view of everyone.

Contact Us for a Chat

Share This Project

Twitter | Facebook | Pintrest